Informacije o pneumaticima

EU oznaka pneumatika
Počev od novembra 2012. godine, kupovina pneumatika u EU je olakšana zahvaljujući novim oznakama pneumatika koje su slične oznakama energetske efikasnosti na kućnim aparatima.

Korisni saveti za održavanje pneumatika
Pneumatici su najvažniji deo bezbednosne opreme na vašem automobilu: oni su vaša veza sa putem po kom se vozite. Pneumatici značajno utiču na bezbednost i udobnost vožnje. Vodite računa da vam pneumatici budu u dobrom stanju i ne zaboravite da ih održavate.

Činjenice o pneumaticima
Naš odeljak posvećen činjenicama o pneumaticima sadrži informacije o izboru pneumatika, oznakama pneumatika i najvažnijim lokalnim propisima o pneumaticima. U njemu takođe možete saznati šta se dešava sa pneumaticima usled starenja i šta se dešava sa starim pneumaticima nakon što izađu iz upotrebe.

Uspeh Nokian Tyres na testovima pneumatika
Pročitajte rezultate uporednih testova na kojima su učestvovali proizvodi kompanije Nokian Tyres.

Cena jeftinih pneumatika
Jeftini pneumatici, pneumatici za bagatelu, pneumatici na sniženju... sve to dobro zvuči kupcu koji vodi računa o ceni, naročito kada su mu potrebni novi letnji ili zimski pneumatici. Na duže staze, jeftin pneumatik može da vas košta više nego kvalitetan letnji ili zimski pneumatik.