Garancija za Pneumatike 

2 godine zaštite – besplatan pneumatik u slučaju bušenja

Jedinstveno skandinavsko iskustvo kompanije Nokian Tyres osiguraće da vaše putovanje protekne bezbedno i ugodno u svim uslovima. Garancija za pneumatike je besplatna beneficija za korisnike koja vam pomaže da nastavite vožnju uprkos iznenadnim situacijama.

Ova 2-godišnja garancija vam besplatno pruža novi odgovarajući pneumatik ako vaš prvobitni pneumatik pretrpi slučajno oštećenje.

Ako se pneumatik koji je propisno korišćen i pravilno montiran slučajno ošteti u toku normalne upotrebe, besplatno ćete dobiti nov odgovarajući proizvod od odabranog Vianor servisnog centra ili bilo kog drugog prodavca proizvoda Nokian Tyres koji učestvuje u programu garancije za pneumatike.

 

Kako se ostvaruje Garancija:

1) Pružalac garancije utvrđuje punovažnost garancije proverom (a) originalnog računa kao dokaza o kupovini pneumatika, (b) kupčeve Kartice za inspekciju Nokian Tyres i (c) ispunjenja ostalih uslova (ograničenja) garancije.

2) Pružalac garancije menja pneumatik

Pružalac garancije će vam umesto oštećenog pneumatika besplatno montirati novi odgovarajući proizvod brenda Nokian Tyres. Vi snosite samo troškove montiranja zamenskog pneumatika.

3) Pružalac garancije popunjava obrazac

Pružalac garancije zajedno sa vama popunjava obrazac u Kartici za inspekciju Nokian Tyres. Vi čuvate original kartice a pružalac garancije čuva kopiju.

 

Garancija važi samo za pneumatike kupljene između 01.01.2021. i 31.12.2021. na teritoriji Srbije u odabranim Vianor servisnim centrima ili kod drugih prodavca brenda Nokian Tyres koji učestvuju u programu garancije za pneumatike.

 

Registracija Garancije za Pneumatik

Garancija za pneumatike osiguraće da vaše putovanje protekne bezbedno i ugodno u svim uslovima. Garancija za pneumatike je naša besplatna korisnička beneficija za odabrane pneumatike koja vam pomaže da nastavite vožnju uprkos iznenadnim situacijama.

Ako prvobitni pneumatik pretrpi slučajno oštečenje, ova garancija korisniku besplatno pruža novi odgovarajući pneumatik od prodavca proizvoda Nokian Tyres koji učestvuje u programu garancije za pneumatike.

 

Registracija Garancije za Pneumatik

Uslovi i ograničenja Garancije