Auto servis

 

Naši profesionalni tehničari će obaviti puno održavanje; redovan servis je potreban da bi se sprečila pojava defekata i da bi se obezbedile dobre performanse automobila. Čak i ako je sve urađeno prema upustvu održavanja proizvođača, vašem automobilu će možda trebati dodatna pažnja. Dijagnostika kvarova i popravke takođe su deo naše ponude auto servisa i naši mehaničari koriste savremenu opremu za pronalaženje problema i njihovo otklanjanje.

 

Opis usluge

  • Kao i svaki mehanički uređaj, i automobil zahteva plansko i redovno održavanje, jer se delovi kvare i troše. Sezonske promene vremena i temperature zahtevaju i sezonske provere stanja, a na neophodnost periodičnog održavanja ukazuje i pređena kilometraža.
  • Proizvođači vozila su definisali potrebe održavanja vozila prema kilometraži i vremenu, a mnogi automobili imaju i indikator koji ukazuje na potrebu održavanja. Međutim, u drugim vozilima održavanje automobila ostaje odgovornost vozača.
  • Svrha planiranog i redovnog održavanja automobila jeste da se osigura bezbedno funkcionisanje automobila, bez ikakvih problema u intervalu između dva servisiranja. Zbog toga je održavanje automobila veoma važno. Čak i ako automobil nije prešao kilometražu kojom je definisan interval servisiranja, redovno servisiranje i provera stanja treba da se obavi najmanje jednom godišnje kako bi se sprečila pojava defekata i kako bi se obezbedila funkcionalnost automobila.