09.11.2017

Nokian Heavy Tyres na sajmu Agrotechnica 2017: Nezaustavljiva izdržljivost – spoj proverenog kvaliteta i vizionarske inovativnost

Nokian Heavy Tyres, Nokija, Finska, novembar 9, 2017. Savremeno, rentabilno bavljenje poljoprivredom u današnjem promenljivom svetu zahteva i pouzdan kvalitet i inovacije. To je inspirisalo vodeći brend pneumatika Nokian Tyres da na sajmu „Agrotechnica 2017” predstavi do sada najsveobuhvatniji asortiman pneumatika.

Savremena poljoprivreda zahteva brzo, bezbedno i ekonomično obavljanje poslova. Svestrani pneumatici vrhunske otpornosti na habanje i izvanrednog prianjanja predstavljaju nezaobilazan uslov za postizanje najboljih rezultata. To je već decenijama inspiracija kompanije Nokian Tyres – iskustva korisnika i praktično testiranje pokreću evoluciju našeg sveobuhvatnog asortimana pneumatika u cilju zadovoljavanja potreba svih korisnika.

 

Nova paleta pneumatika Nokian CT – još širi asortiman poznatih pneumatika za prikolice

CT pneumatici za prikolice dizajnirani su za ekstremno velika opterećenja i najzahtevnije poljoprivredne i industrijske zadatke. Sada predstavljamo novu paletu ovih poznatih flotacionih pneumatika. Nove dostupne veličine su 560/60R22.5, 600/50R22.5, 600/55R26.5 i 600/60R30.5.

Nokian TRI 2 – novi rezultati testiranja: duži radni vek na kolovozu i van njega

Stabilni i izdržljivi pneumatici Nokian TRI 2 pružaju udoban odziv na vozačke komande i izdržljivost na kolovozu i van njega. Rezultati novih testova jasno su pokazali da je ovaj pneumatik prvoklasni izbor za poljoprivredne radove koji zahtevaju i vožnju i rad na njivi.

Izvanrednost proističe iz iskustva: vizionarski pneumatik „Nokian Concept Tyre”

Novi pneumatik „Concept Tyre” donosi niz vrhunskih svojstava koja će izmeniti poljoprivredni i industrijski svet. Ovaj inovativni pneumatik poljoprivrednike i industrijske radnike oprema za buduće poslovne prilike omogućavanjem obavljanja još raznovrsnijih i ekonomičnijih traktorskih poslova nego ranije.

Da biste bolje razumeli sadašnjost i budućnost evoluirajućih poljoprivrednih poslova pozivamo vas da pogledate naš vrhunski asortiman pneumatika kao i naše najnovije vizije budućnosti poljoprivrede.

 

Događaj: Agritechnica – najveći svetski sajam poljoprivrednih mašina i opreme

Gde: Hanover / Nemačka, štand br. 20B03

Kada: 12–18 novembar 2017. godine

Arhiva novosti