13.09.2018

Nokian Tyres najbolji proizvođač pneumatika prema anketi potrošača sprovedenoj širom Nemačke

Kompanija Nokian Tyres, najseverniji proizvođač vrhunskih pneumatika, dobio je nagradu Izbor kupaca za 2018. godinu prema rangiranju zadovoljstva potrošača „Deutschland Test” nemačkog poslovnog časopisa „Focus Money”. Anketa sprovedena širom Nemačke ispituje koji su brendovi posebno popularni u očima potrošača.

U anketi je od juna 2017. do maja 2018. godine analizirano ukupno 53 miliona pominjanja u društvenim medijima i 350 miliona onlajn izvora 3000 brendova iz 146 različitih industrija. Procenjivane su onlajn izjave o ceni, usluzi, kvalitetu i sveukupnom imidžu kompanije. 

Kompanija Nokian Tyres dobila je maksimalnih 100 poena, rangirajući se time kao prva u kategoriji industrije pneumatika. 

Kompanija Nokian Tyres bila je ubedljiva zbog pružanja najboljeg odnosa cene i kvaliteta, te zbog lakoće servisiranja. Prema rezultatima ankete, potrošači takođe cene kvalitet proizvoda kompanije a naročito imidž samog brenda. 

„Drago nam je što smo osvojili nagradu za Izbor kupaca za 2018. godinu,” kaže Hanu Litsola, generalni direktor za Evropu kompanije Nokian Tyres. „Nagrada je zasnovana na mišljenju potrošača i pokazuje da zadovoljni vozači primećuju i cene našu sposobnost i posvećenost pružanju kvalitetnih proizvoda i najvišeg nivoa usluge. U tome je naša snaga, koju želimo da nastavimo da dokazujemo i u budućnosti.”

Arhiva novosti