13.11.2017

Poljoprivredne i uslužne poslove koji se obavljaju traktorima čeka velika promena – Nokian Concept Tyre označava novu eru

Promenljivom polju traktorskih poljoprivrednih i uslužnih poslova potrebni su predvodnici. Nova vizionarska linija pneumatika „Concept Tyre” kompanije Nokian Heavy Tyres predstavlja početak nove ere traktorskih radova. Kombinacija dobre vuče na mekom tlu i izdržljivosti na kolovozu stvara prilike za male poljoprivrednike.

Cela poljoprivredna delatnost je na pragu nove ere. Troškovi rada za male poljoprivrednike rastu a subvencije se smanjuju – ili su neizvesne. Poljoprivrednici su suočeni sa potrebom širenja radnih mogućnosti pružanjem usluga malog obima u drugim oblastima.

Trend ide od specijalizacije ka generalizaciji i diverzifikaciji. To oblikuje i nastaviće da oblikuje potrebu za novom vrstom opreme, uključujući izdržljive višenamenske pneumatike koji će omogućiti mnogo svestraniju i ekonomičniju primenu traktora nego ikada pre.

Da bi zadovoljila tu potrebu, kompanija Nokian Heavy Tyres na ovogodišnjem sajmu „Agritechnica” predstavlja budućnost poljoprivrednih i uslužnih poslova. Novi pneumatik Nokian Concept Tyre dizajniran je sa posebnim ciljem da omogući svestran i ekonomičan rad. On pruža pouzdanost i duži radni vek a njegova vizionarska šara gazeće površine omogućava bolju sveukupnu pokretljivost i nošenje većeg tereta.

Pozivamo vas da istražite novi pneumatik Nokian Concept Tyre kao i širok asortiman pouzdanih proizvoda kompanije Nokian Heavy Tyres koji poljoprivrednicima širom sveta omogućavaju da uspešno obave posao na raznim podlogama, od teško obradivih terena do kamenite zemlje.

 

Događaj: Agritechnica – najveći svetski sajam poljoprivrednih mašina i opreme

Gde: Hanover / Nemačka, štand br. 20B03

Kada: 12–18 novembar 2017. godine

Arhiva novosti